
Catering
Wielkanocny
Zapraszamy do skorzystania z caterignu wielkanocnego Szefa Kuchni Pałacu Zdunowo. Zamówienia przyjmujemy do 9 kwietnia 2020 (czwartek). Zapraszamy po odbiór dań osobiście 11 kwietnia (sobota) lub do skorzystania z dowozu: na terenie Warszawy i okolic bezpłatnie!
Zamówienia: Ola Piotrowska Manager Restauracji
M enu W ielkanoc
ZUPY
-
Żurek z jajkiem i białą kiełbasą 32 zł/ 1l
-
Zupa chrzanowa 36 zł/ 1l
DANIA
-
Jajka faszerowane 3 smaki: łosoś, pieczarki, szynka 14 zł/6 szt.
-
Łosoś gravlax 10 zł/porcja 100g
-
Pstrąg w galarecie 29 zł/szt
-
Pasztet z dziczyzny 45 zł/1kg
-
Pierś indyka z wiśniami 5 zł/porcja 100g
-
Schab pieczony ze śliwką 4 zł/porcja 100g
-
Pierś kaczki w maladze z owocami 6 zł/porcja 100g
DESERY
-
Tort bezowy dacquise: krem daktylowy, orzechy 150 zł/szt
-
Mazurek migdałowy, konfitura z porzeczki, beza 70 zł/ szt - 12 porcji
-
Baba drożdżowa 40 zł/ szt - 12 porcji
-
Tarta cytrynowa 65 zł/ szt - 12 porcji
-
Białe Brownie 70 zł/ szt - 12 porcji