top of page
Wielkanoc Food

Catering 

Wielkanocny

Zapraszamy do skorzystania z caterignu wielkanocnego Szefa Kuchni Pałacu Zdunowo. Zamówienia przyjmujemy do 9 kwietnia 2020 (czwartek). Zapraszamy po odbiór dań osobiście 11 kwietnia (sobota) lub do skorzystania z dowozu: na terenie Warszawy i okolic bezpłatnie!

Kontakt

Zamówienia: Ola Piotrowska  Manager  Restauracji

+48 694 484 587,  ola.piotrowska@palaczdunowo.pl

M    enu   ielkanoc

ZUPY

  • Żurek z jajkiem i białą kiełbasą  32 zł/ 1l

  • Zupa chrzanowa 36 zł/ 1l

 

DANIA

  • Jajka faszerowane 3 smaki: łosoś,  pieczarki, szynka 14 zł/6 szt. 

  • Łosoś gravlax 10 zł/porcja 100g

  • Pstrąg w galarecie 29 zł/szt

  • Pasztet z dziczyzny 45 zł/1kg

  • Pierś indyka z wiśniami 5 zł/porcja 100g

  • Schab pieczony ze śliwką 4 zł/porcja 100g

  • Pierś kaczki w maladze z owocami 6 zł/porcja 100g

DESERY

  • Tort bezowy dacquise: krem daktylowy, orzechy 150 zł/szt

  • Mazurek migdałowy, konfitura z porzeczki, beza 70 zł/ szt - 12 porcji

  • Baba drożdżowa 40 zł/ szt - 12 porcji

  • Tarta cytrynowa 65 zł/ szt - 12 porcji

  • Białe Brownie 70 zł/ szt - 12 porcji

bottom of page